Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme valikoimassa on paljon erilaisia apteekkikosmetiikkatuotteita niin kauneudenhoitoon kuin iho-ongelmiinkin. Omalle ihotyypille sopivat tuotteet löytyvät varmimmin kokeilemalla. Apteekistamme löytyvät seuraavat apteekkikosmetiikkasarjat:


-417

417 Kuolleenmeren ihonhoitosarja perustuu vitamiini- ja mineraaliyhdisteisiin, jotka tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa, elvyttävät ihosoluja sekä estävät ikääntymisen merkkejä. Tämä yhdistelmä muodostuu A-, B-, C-, E-, F- ja H-vitamiineista sekä kymmenistä luonnonmineraaleista. Sopii erityisesti kuivan, atooppisen ja psoriaattisen ihon hoitoon. Parabeeniton ja mineraaliöljytön.


Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä iho-ongelmiin että kauneudenhoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotteita löytyy kasvoille, vartalolle, intiimihygieniaan ja auringonottoon.

Lue lisää »


Avene

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle - ihotyypistä riippumatta.

Lue lisää »


Favora

Herkän ihon hoitosarja sinulle. Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Lue lisää »


La Roche-Posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Lue lisää »


Louis Widmer

Sveitsiläinen perheyritys Louis Widmer on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Sarja sisältää kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.


Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Lue lisää »